7019 Views

10 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Μόλις Φτάσετε στο Νέο σας Διαμέρισμα

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα κάνετε την όλη μετάβαση πιο εύκολη και διασκεδαστική από όσο φαντάζεστε!

Να λοιπόν που φτάσατε στο νέο σας διαμέρισμα. Συγχαρητήρια!

Ρίξτε, όμως, μια ματιά γύρω σας⋅ τι βλέπετε; Κουτιά και άδειους τοίχους. Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει, ώσπου να κάνει το νέο σας διαμέρισμα να μοιάζει με ένα ζεστό σπιτικό!

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε, αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρετε και το νέο σας διαμέρισμα θα μετατραπεί σύντομα σε ένα κομψό παλατάκι, ολότελα δικό σας.

 

  1. Ελέγξτε το Επίπεδο Ασφάλειας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να νιώσετε άνετα και να ηρεμήσετε στον νέο σας χώρο, είναι να διασφαλίσετε πως το διαμέρισμά σας είναι ασφαλές. Ελέγξτε τις πόρτες και τα παράθυρα και βεβαιωθείτε πως κλειδώνουν και σφαλίζουν καλά. Αν όχι, διορθώστε το πρόβλημα σήμερα κιόλας.

 

  1. Βάλτε Μουσικούλα

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από την αγαπημένη σας μουσική για να σας κάνει να αισθανθείτε στον νέο σας χώρο σαν στο σπίτι σας. Γεμίστε, λοιπόν, τον χώρο με νότες και μελωδίες που σας ταξιδεύουν και, σύντομα, θα έχετε την ενέργεια και τη διάθεση που απαιτείται για να τακτοποιήσετε όλα σας τα πράγματα στο πι και φι!

 

  1. Γεμίστε τον Χώρο με Φως και Αέρα

Προφανώς, κάθε νέος χώρος έχει τις δικές του μυρωδιές – συνήθως μια ανάμειξη χλωρίνης και φρέσκιας μπογιάς. Οπότε, ανοίξτε πλήρως τα παράθυρα και αφήστε να εισχωρήσει φρέσκο αεράκι και άπλετο φως, προτού ψεκάσετε το δικό σας αγαπημένο αρωματικό χώρου.

 

  1. Τακτοποιήστε τα Έπιπλα

Μόλις μπουν τα έπιπλα στο κατάλληλο σημείο, όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν ακόμη πιο εύκολα για σας. Θα έχετε άφθονους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και έμπνευση για να τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες.

 

  1. Ετοιμάστε πρώτα το Κρεβάτι σας

Το πρώτο δωμάτιο και έπιπλα που πρέπει να ετοιμάσετε είναι το υπνοδωμάτιό σας. Σε μια μετακόμιση, είναι αδύνατο να τα έχετε όλα έτοιμα σε μία μόλις ημέρα, οπότε θα χρειαστεί να ξαπλώσετε, να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε αρκετές φορές προτού ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση του χώρου σας. Αν, στα μισά της δουλειάς, ξεμείνετε από ενέργεια και το κρεβάτι σας δεν είναι έτοιμο, θα γεμίσετε κακή διάθεση και απογοήτευση.

 

  1. Ετοιμάστε το Μπάνιο σας

Το ίδιο ισχύει και για το μπάνιο σας. Για να νιώσετε άνετα, θα χρειαστεί να το καθαρίσετε και να το τακτοποιήσετε πρώτο-πρώτο.

 

  1. Τακτοποιήστε Αντικείμενα που σας Θυμίζουν το Σπίτι σας

Αντικείμενα όπως φωτογραφίες, αναμνηστικά, σουβενίρ ή προσωπικές κατασκευές μπορούν να κάνουν έναν ξένο χώρο να μοιάζει πολύ γρήγορα με το σπίτι σας.

 

  1. Πετάξτε τα Άδεια Κουτιά!

Αμέσως μόλις αδειάσετε μια κούτα, πετάξτε την έξω από το σπίτι! Ο χώρος γρήγορα θα μοιάζει όλο και πιο τακτοποιημένος δίνοντάς σας θάρρος, ενώ θα βρίσκετε και πολύ πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε.

 

  1. Καλέστε Κόσμο

Αν γεμίσετε τον νέο σας χώρο με φιλικά, χαμογελαστά πρόσωπα, σύντομα θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, ακόμη κι αν δεν έχετε τελειώσει με την τακτοποίηση! Άσε που μπορεί να βάλουν και κανένα χεράκι σε μια-δυο δύσκολες δουλειές!

 

  1. Δεθείτε με τον Νέο σας Χώρο

Αφιερώστε λίγο χρόνο να δεθείτε με το νέο σας διαμέρισμα: δείτε εκεί την αγαπημένη σας ταινία, μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό, εξοικειωθείτε με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Μόνο έτσι θα νιώσετε πως όλος αυτός ο κόπος όντως άξιζε!

 

Μια μετακόμιση είναι πάντοτε κάπως κουραστική, αλλά δεν χρειάζεται να σας γεμίσει με «τοξικό» άγχος και να σας αποδιοργανώσει πλήρως! Με τα παραπάνω μυστικά, μπορείτε να κάνετε την όλη διαδικασία γρήγορη και ευχάριστη, και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τον νέο σας χώρο το συντομότερο δυνατόν!

Θέλετε να αποφύγετε το πιο κουραστικό και απαιτητικό μέρος της μετακόμισής σας – τη μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων; Συμπληρώστε τη φόρμα, επικοινωνήστε μαζί μας και όλα θα γίνουν απλούστερα!

Comments for this post are closed.