1507 Views

3 Λόγοι να Προγραμματίσετε την Μετακόμιση σας τους Χειμερινούς Μήνες

Υπάρχουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε μια χειμερινή μετακόμιση! Ανακαλύψτε τα μαζί μας…

Αν η σκέψη να μετακομίσετε στην καρδιά του χειμώνα δεν ακούγεται και τόσο ιδανική, θα έχετε τους λόγους σας: τα παιδιά είναι στο σχολείο, οι χριστουγεννιάτικες διακοπές πλησιάζουν, η μέρα είναι μικρή και σκοτεινιάζει γρήγορα. Άσε που κάνει και κρύο.

Να, όμως, που δεν τα έχετε σκεφτεί όλα!

 

  1. Εξοικονομείτε Χρήματα

Όπως και σε κάθε άλλον κλάδο, ο χώρος των μετακομίσεων έχει συγκεκριμένες περιόδους αιχμής μέσα στο έτος. Το καλοκαίρι και στην αρχή του φθινοπώρου, για παράδειγμα, οι μεταφορικές εταιρείες τρέχουν και δεν φτάνουν, καθώς φοιτητές, δάσκαλοι, καθηγητές και εποχιακοί εργαζόμενοι μετακινούνται μαζικά εντός και εκτός Κύπρου.

Προφανώς, έχετε ήδη αντιληφθεί το πρώτο σημείο: πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα και κάνοντας τη μετακόμισή σας τον χειμώνα, μπορείτε να χτυπήσετε καλύτερη τιμή και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Πράγματι, τα χρόνια πείρας μας στην Columbia World Wide Movers μάς έχουν διδάξει πως, για πελάτες με σφιχτό προϋπολογισμό, ο Δεκέμβρης είναι μακράν ο πιο οικονομικός μήνας, ενώ οι τιμές παραμένουν χαμηλές και τους επόμενους μήνες. Αν μάλιστα θέλετε να ρίξετε την τιμή ακόμη περισσότερο, διευθετήστε τη μετακίνησή σας στο μέσο της εβδομάδας (όχι σαββατοκύριακα), καθώς και στο μέσο του μήνα.

Και δεν είναι μόνο το κόστος της μεταφοράς. Η ενοικίαση προσωπικού χώρου αποθήκευσης είναι, επίσης, πολύ οικονομικότερη τους μήνες του χειμώνα.

 

  1. Λιγότερος Ανταγωνισμός

Ειδικά για όσους ζουν σε πόλεις, μια μετακόμιση σε περίοδο αιχμής μπορεί να αποδειχτεί πραγματική κόλαση, όχι λόγω κακής εξυπηρέτησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. Ειδικά στην Κύπρο, το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο κινούνται μαζικά τόσες χιλιάδες άνθρωποι, ώστε είναι πολύ δύσκολο να βρεις αξιοπρεπείς και αξιόπιστους μεταφορείς τις ημέρες που θέλεις.

Αντίθετα, τον χειμώνα, που μετακινούνται πολύ λιγότερα άτομα, αναμφίβολα θα μετακομίσετε στις ημερομηνίες που πραγματικά σας εξυπηρετούν.

 

  1. Τα Αντικείμενά σας θα Είναι Πολύ Ασφαλέστερα

Ειδικά στην Κύπρο, οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι κυριολεκτικά χτυπούν κόκκινο. Κι όσο καλό κι αν είναι αυτό για τον τουρισμό μας, σε τόσο μεγαλύτερο κίνδυνο βάζουν προσωπικά μας αντικείμενα που είναι ευαίσθητα στη ζέστη ή την έκθεση στον ήλιο.

Κι αν η ζέστη έξω, στον καθαρό αέρα, είναι έντονη, σκεφτείτε τι γίνεται στο εσωτερικό ενός φορτηγού μεταφορών, που θα κρατήσει τα πράγματά σας για ώρες κλειστά μεταφέροντάς τα από τη μία άκρη του νησιού στην άλλη.

Μην το γελάτε: στην Columbia World Wide Movers παίρνουμε πολλά και διάφορα μέτρα προφύλαξης για να προστατέψουμε ευαίσθητα αντικείμενα, όπως κεριά, πίνακες, τρόφιμα, λεπτεπίλεπτα υφαντά κ.ά. από τη ζέστη κατά τη μεταφορά τους. Υπάρχει, ωστόσο, κι ευκολότερος τρόπος να διασφαλίσετε εσείς οι ίδιοι την ακεραιότητά τους.

Ποιος;

Κανονίζοντας τη μετακόμισή σας τον χειμώνα, μειώνετε δραστικά τον κίνδυνο φθοράς λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Παράλληλα, ο σημαντικά μικρότερος φόρτος εργασίας για τους μεταφορείς μειώνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες λαθών και ατυχημάτων.

Όντως, μια μετακόμιση το χειμώνα ίσως τελικά δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα, δεν συμφωνείτε; Επικοινωνήστε τώρα με τους άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες της Columbia Movers και μάθετε περισσότερα.

Comments for this post are closed.