1187 Views

5 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζεις Πριν Κλείσεις Μεταφορική

Η μετακόμιση δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε στα ελαφρά – ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών μας στοιχείων και σχεδόν κάθε προσωπικό μας αντικείμενο, ορισμένα από τα οποία έχουν για μας μεγάλη συναισθηματική αξία. 

Είναι, λοιπόν, λογικό να την αναθέσουμε σε μια μεταφορική εταιρεία που μπορεί να την πραγματοποιήσει με ασφάλεια και αξιοπιστία, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις προσωπικές μας ανάγκες και επιθυμίες.

Πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η μεταφορική που σκέφτεστε να επιλέξετε είναι όντως κατάλληλη; Κάντε τα ακόλουθα ερωτήματα

  1. Είναι Καθιερωμένη Εταιρεία;

Ρωτήστε λίγο ανθρώπους της αγοράς. Προσπαθήστε να εξακριβώσετε κατά πόσον η συγκεκριμένη μεταφορική είναι γνωστή και καθιερωμένη στον κλάδο της. Αν όποτε αναφέρετε το όνομά της οι περισσότεροι απαντούν «Δεν την έχω ξανακούσει» ή «Πώς την είπες;», τότε μάλλον έχετε να κάνετε με μια start-up εταιρεία που δεν ξέρει ακόμα τα μυστικά της δουλειάς.

Η Columbia Movers μετρά ήδη πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί την πλέον αναγνωρίσιμη μεταφορική εταιρεία στην Κύπρο και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.

  1. Ακολουθεί Κάποια Πρότυπα Ασφάλειας και Ποιότητας;

Κάθε κλάδος, κάθε αντικείμενο έχει κάποια πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας· και ο κλάδος των μεταφορών δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο καιρός που οι μεταφορές βασίζονταν απλά στην πείρα μιας οικογενειακής επιχείρησης έχει περάσει προ πολλού. Οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή απαιτούν πλέον σαφώς διατυπωμένες αρχές και πρότυπα, τα οποία θα είναι σε θέση να τα ελέγξει από πριν – και όχι από το αποτέλεσμα.

Η Columbia Movers είναι η μόνη εταιρεία μεταφορών στην Κύπρο που ακολουθεί και εφαρμόζει αυστηρά τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος των τριών πιο αυστηρών προγραμμάτων ποιότητας για τη διεθνή κινητή βιομηχανία, FIDI FAIM, IAM και BAR.

Μάθε περισσότερα εδώ

  1. Ποια είναι η Άποψη των Πελατών της;

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια συνολική εικόνα για την εταιρεία μεταφορών που σας ενδιαφέρει, διαβάστε αξιολογήσεις για τις υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Πλέον, καμιά επιχείρηση δεν μπορεί να κρυφτεί από την κριτική – το διαδίκτυο είναι ανελέητο προς όσες δεν έχουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους ως προτεραιότητα. Φροντίστε, λοιπόν, να διαβάσετε μπόλικα testimonials για να αποκτήσετε μια πιο ρεαλιστική εικόνα από αυτή που ίσως συνθέτει η επίσημη ιστοσελίδα τους.

Πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε ότι η συντριπτική πλειονότητα των πελατών της Columbia Movers βρίσκουν τόσο τις υπηρεσίες όσο και τις εγκαταστάσεις της εξαιρετικές, ενώ θεωρούν πολύ πιθανό να τη συστήσουν σε άλλους.

  1. Διαθέτει Άδεια και Ασφάλιση Μεταφορικής;

Όσοι έχουν την ελάχιστη πείρα στον κλάδο των μεταφορών, θα σας πουν πως αυτό είναι το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για μια μεταφορική εταιρεία, το οποίο, ωστόσο, συχνά αγνοείται από τους πελάτες. Βεβαιωθείτε ότι η μεταφορική σας εταιρεία είναι καταχωρισμένη, διαθέτει άδεια λειτουργίας και, συνεπώς, καλύπτει ασφαλιστικά τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους της! Σε διαφορετική περίπτωση, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για την ασφάλεια των αντικειμένων σας!

Για κάθε μετακόμιση ή μεταφορά αντικειμένων από την Columbia Movers παρέχεται υπηρεσία ασφαλιστικής κάλυψης από εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες του κλάδου, απαλλάσσοντάς από άγχος και ανησυχία, ενώ κάθε μέλος του προσωπικού της είναι άριστα εκπαιδευμένο και ασφαλισμένο από την εταιρεία.

  1. Ξεκάθαρες Χρεώσεις – Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών

Μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία θα είναι σε θέση να σας πει εκ των προτέρων και με λεπτομέρειες πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες. Αν ακούσετε τον εκπρόσωπο μιας εταιρείας να σας λέει τη γνωστή φράση «θα τα βρούμε» ή να αποφεύγει συνεχώς να απαντήσει στις ερωτήσεις για το κόστος, στραφείτε αμέσως αλλού· διαφορετικά, μάλλον θα έχετε μια άσχημη έκπληξη όταν θα πρέπει να πληρώσετε για τη μετακόμιση.

Στην Columbia Movers, σας παρέχουμε λεπτομερή κατάλογο των χρεώσεών μας και σας δίνουμε έγγραφη προσφορά για τις υπηρεσίες μας αφότου μας περιγράψετε τι ακριβώς χρειάζεστε.

Ναι, αξίζει να αναθέσετε τη μετακόμισή σας σε πραγματικούς επαγγελματίες – μια εταιρεία αναγνωρίσιμη, με υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, αξιοπιστία και ειλικρίνεια στην επικοινωνία μας μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας, πατώντας εδώ.

Comments for this post are closed.