806 Views

Columbia Movers: Αυτή είναι η Γνώμη σας για τις Υπηρεσίες μας

Η πλήρης ικανοποίηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας υπήρξε εξαρχής η πεμπτουσία των υπηρεσιών της Columbia Movers.  

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις μιας ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, η Columbia World Wide Movers κάνει πάντοτε το καλύτερο που μπορεί για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες όλων των πελατών της.

Για να το διασφαλίσουμε αυτό, πραγματοποιήσαμε μια έρευνα. Ζητήσαμε από τους πελάτες μας να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα μοιράζονταν μαζί μας σκέψεις, τη γνώμη τους, καθώς και εποικοδομητική κριτική για τις υπηρεσίες μας, βοηθώντας μας έτσι να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας, να προσαρμοστούμε ανάλογα και να βελτιωθούμε.

Παρακάτω, θα βρείτε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, που αποδείχτηκε για μας μεγάλη πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης.


Η Γνώμη σας για Μας

Πρώτα απ’ όλα, περισσότερο από το 97% των πελατών μας δήλωσε πως οι εγκαταστάσεις μας ικανοποίησαν τις ανάγκες τους σε βαθμό τον οποίο θα περιέγραφαν είτε ως «εξαιρετικό», είτε ως «πολύ καλό» – ένα εκπληκτικό ποσοστό, αν λάβουμε υπόψη το εύρος των υπηρεσιών μας σε μια μεγάλη ποικιλία πελατών, από ιδιώτες και επαγγελματίες ως μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλες εταιρείες.

Όταν τους ζητήσαμε να αξιολογήσουν τη σχέση ποιότητας/τιμής των υπηρεσιών μας σε μια κλίμακα από το 1 ως το 20, τρεις από τους τους τέσσερις πελάτες μας τη βαθμολόγησαν τουλάχιστον με 13, ενώ το 40% την αξιολόγησε με 16.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το ποσοστό επιδοκιμασίας της λειτουργίας κράτησης μονάδας αποθήκευσης στον ιστότοπό μας, καθώς περισσότερο από το 97% των πελατών μας βρήκαν την πλοήγηση σε αυτή εύκολη, παρότι περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς δεν την είχαν χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν.

MΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όταν τους ζητήθηκε να συγκρίνουν τις υπηρεσίες μας με αυτές των ανταγωνιστών μας, ένα ποσοστό άνω του 77% τις βρήκε ανώτερες, αναφέροντας τουλάχιστον 28 διαφορετικούς λόγους για τους οποίους προτίμησαν εμάς από άλλες εταιρείες υπηρεσιών αποθήκευσης, όπως

  • εύκολη πρόσβαση 24/7
  • η κοντινή απόσταση των εγκαταστάσεων από το σπίτι ή την επιχείρησή τους
  • η ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεών μας
  • ο επαγγελματισμός και η φήμη μας
  • η δυνατότητα online πληρωμής ανά μήνα

Ένας από τους αξιότιμους πελάτες μας, η Svetlana Filcenko, είπε: «Προτού έρθω σε σας, χρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες των ανταγωνιστών σας. Πλέον, προτιμώ τις δικές σας υπηρεσίες». Σημειώστε πως κανείς από τους πελάτες που απάντησε στο ερωτηματολόγιο δεν βρήκε τις υπηρεσίες μας κατώτερες από αυτές των ανταγωνιστών μας.

Τέλος, ζητήσαμε από τους πελάτες μας να δηλώσουν τι θα έλεγαν για μας σε κάποιον που θα ρωτούσε τη γνώμη τους. Ένας από τους πελάτες μας είπε: «Πάντοτε συνιστώ εσάς και προτρέπω τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες σας. Είστε μια ομάδα εξαιρετικά φιλική με υψηλό επαγγελματισμό». Κάποιος άλλος πελάτης σχολίασε: «Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες σας σε οποιονδήποτε», ενώ ο Oleg Gavrilenko μάς περιέγραψε ως «τη μόνη γνήσια εταιρεία ενοικίασης μονάδων αποθήκευσης στην Κύπρο, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις».

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συνεχής αναζήτηση υπηρεσιών αποθήκευσης και μετακόμισης σε ένα σύγχρονο αστικό περιβάλλον, και αποτελώντας τη μόνη εταιρεία ενοικίασης αποθηκευτικών μονάδων στην Κύπρο με πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας ανάλογα με αυτά των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, η Columbia Movers παραμένει επικεντρωμένη σε έναν και μόνο στόχο: να υπερβαίνει τις προσδοκίες σας. MΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που αφιερώσατε απαντώντας στις ερωτήσεις μας, καθώς και για το ότι μας εμπιστευτήκατε τα πολύτιμα αντικείμενά σας.

Κάντε τώρα κράτηση online τη δική σας αποθηκευτική μονάδα με λίγα μόνο κλικ και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας!

BOOK NOW

Comments for this post are closed.