6169 Views

Γιατί Οι Μονάδες Προσωπικής Αποθήκευσης Έχουν Γίνει η Νέα Τάση στη Λεμεσό; 5 Συμβουλές για να το Κάνετε Σωστά

Η ενοικίαση προσωπικών αποθηκευτικών χώρων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στην Κύπρο, ιδιαίτερα στη Λεμεσό, όπου οι κάτοικοι μόλις άρχισαν να ανακαλύπτουν πόσο χρήσιμη και εύκολη είναι η συγκεκριμένη λύση.

Πράγματι, η νέα αυτή τάση έχει έλθει για να μείνει στην περιοχή, γιατί λοιπόν να μην ανακαλύψουμε παρέα τα μυστικά της και να δούμε ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να την αξιοποιήσετε στο πλήρες και σωστά;

 

  1. Σημειώστε τι Αποθηκεύετε

Είναι πολύ σημαντικό να καταρτίσετε έναν λεπτομερή κατάλογο των αντικειμένων που σκοπεύετε να αποθηκεύσετε. Σας έχει τύχει ποτέ να νομίζετε πως έχετε πετάξει ή χάσει κάτι χρήσιμο, ανακαλύπτοντας μετά από χρόνια ότι το είχατε βολέψει κάπου και πολύ απλά το είχατε ξεχάσει;

Επίσης, αν γνωρίζετε εξαρχής τι θέλετε να αποθηκεύσετε, θα σας είναι πιο εύκολο να υπολογίσετε τον χώρο που θα χρειαστείτε για την αποθήκευσή του.

 

  1. Βρείτε τη Μονάδα Αποθήκευσης που είναι Κατάλληλη για τα Πράγματά σας

Πρέπει να βεβαιωθείτε πως η μονάδα αποθήκευσης που θα νοικιάσετε είναι αρκετά μεγάλη για την αποθήκευση όλων των πραγμάτων σας, και παράλληλα να σιγουρευτείτε πως δεν πληρώνετε περισσότερα χρήματα για χώρο που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Μια καλά οργανωμένη επιχείρηση ενοικίασης αποθηκευτικών μονάδων θα έχει να σας παρουσιάσει ποικιλία χώρων διαφορετικού μεγέθους – και κόστους ενοικίασης φυσικά.

  1. Σκεφτείτε αν Χρειάζεστε Επιπλέον Υπηρεσίες

Αν έχετε κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις, είναι σημαντικό να τις γνωρίζετε προτού ενοικιάσετε τη μονάδα σας. Μήπως, για παράδειγμα, πρέπει ο χώρος να είναι κλιματιζόμενος για να αποφευχθεί η συσσώρευση μούχλας σε συγκεκριμένα αντικείμενα; Μήπως χρειάζεστε πρόσβαση στον χώρο 24 ώρες την ημέρα; Χρειάζεστε κάμερες ασφαλείας στον χώρο;

Κάντε μια λίστα με τις ανάγκες σας και τότε θα είστε σε θέση να βρείτε τη μονάδα που σας ταιριάζει χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία, καθώς θα μπορείτε να πάρετε άμεσα προσφορές από όλες τις σχετικές εταιρείες.

 

  1. Καθορίστε το Διάστημα Αποθήκευσης που Ικανοποιεί τις Ανάγκες σας

Αν γνωρίζετε από πριν τον χρόνο που χρειάζεται να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, τότε θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε και καλύτερη τιμή. Εξάλλου, μην ξεχνάτε πως δεν πρέπει να βρείτε μόνο μια μονάδα αρκετά μεγάλη για τις ανάγκες σας, αλλά και διαθέσιμη στις κατάλληλες ημερομηνίες!

 

  1. Κάντε Έρευνα μέσω του Διαδικτύου

Η διαδικτυακή έρευνα θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες της εκάστοτε εταιρείας πιο εύκολα.

Γιατί να Επιλέξετε τις Αποθηκευτικές Εγκαταστάσεις της Columbia WorldWide Movers;

Προσαρμοστικότητα

Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσετε για χώρο που δεν χρειάζεστε. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα αποθηκευτικών μονάδων διαφόρων μεγεθών, και, σε περίπτωση που οι ανάγκες σας αλλάξουν στο μέλλον, μπορούμε πολύ απλά να σας μεταφέρουμε σε αντίστοιχη μονάδα. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, κυριολεκτικά απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

 

Άμεση Πρόσβαση όλο το Εικοσιτετράωρο

Ό,τι θα αποθηκευτεί αποτελεί δική σας ιδιοκτησία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να νιώθετε αποκομμένοι από αυτήν. Σας παρέχουμε, λοιπόν, άμεση πρόσβαση στα αντικείμενά σας, όλη την ημέρα, όλη την εβδομάδα, σε καθημερινές και αργίες. Οποτεδήποτε κι αν θελήσετε κάτι από τα πολύτιμα αντικείμενά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να το παραλάβετε!

 

Ύψιστη Ασφάλεια

Είτε αποθηκεύσετε πανάκριβες αντίκες, είτε κουτιά με φωτογραφίες και σουβενίρ, για μας τα προσωπικά σας είδη είναι ανεκτίμητα. Γι’ αυτό και διασφαλίζουμε πως οι εγκαταστάσεις μας είναι απολύτως ασφαλείς, παρακολουθούμενες σε όλη τους την έκταση από κλειστά κυκλώματα καμερών ασφαλείας, συναγερμούς και αντικλεπτικά συστήματα.

 

Εδώ, στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της Columbia WorldWide Movers, έχουμε τις τέλειες λύσεις αποθήκευσης για κάθε σας ανάγκη! Μάθετε περισσότερα, πατώντας εδώ.

Comments for this post are closed.