1669 Views

Self-Storage vs Warehouse – Τι μου Ταιριάζει Καλύτερα;

Ας το εξετάσουμε λίγο πιο προσεκτικά… 

Όταν ψάχνεις για λίγο έξτρα χώρο για να αποθηκεύσεις εμπορεύματα ή επαγγελματικό εξοπλισμό, σημαντικά αρχεία ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα, μια γενική αποθήκη μπορεί να μοιάζει ιδανική επιλογή.

Μια πιο προσεκτική εξέταση, όμως, δείχνει ότι η ενοικίαση προσωπικού χώρου αποθήκευσης είναι μια πολύ καλύτερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη επιλογή.

  • Οικονομικότερη  λύση

Οι γενικές αποθήκες είναι, κατά κανόνα, αρκετά μεγάλες – γι’ αυτό και η ενοικίασή τους απαιτεί αρκετά χρήματα. Οι ιδιοκτήτες γενικά προτιμούν να τις νοικιάζουν ολόκληρες παρά τμήματα, και για μεγάλο χρονικό διάστημα παρά βραχυπρόθεσμα. Συχνά, επίσης, η ενοικίαση περιλαμβάνει έξοδα συντήρησης και επιπλέον χρεώσεις για υπηρεσίες που ίσως χρειάζονται, όπως η χρήση επιπλέον ρεύματος για συγκεκριμένες θερμοκρασίες στο εσωτερικό της αποθήκης για τη συντήρηση των εμπορευμάτων.

Αντίθετα, στην Columbia Worldwide Movers νοικιάζετε μόνο τον χώρο που πραγματικά χρειάζεστε, για όσο τον χρειάζεστε, δίχως έξτρα χρεώσεις και με απολύτως ελεγχόμενες συνθήκες αποθήκευσης.

  • Ευκολία στις Μετακινήσεις και την Πρόσβαση

Οι γενικές αποθήκες, λόγω  του μεγέθους τους, βρίσκονται συνήθως σε απομονωμένες, βιομηχανικές περιοχές. Αυτό δυσχεραίνει τη μεταφορά των πραγμάτων από και προς την αποθήκη και την πρόσβαση για τον ιδιοκτήτη, ενώ αυξάνει και το σχετικό κόστος των μετακινήσεων.

Αντίθετα, οι δικές μας εγκαταστάσεις αποθήκευσης είναι σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Λεμεσού, που σημαίνει πως θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα – και οικονομικά – να μεταφέρετε τα πράγματά σας, καθώς και να έχετε πρόσβαση σε αυτά οποτεδήποτε χρειαστεί.

  • Προσαρμόζονται Ευκολότερα στις Ανάγκες σας  

Οι προσωπικές μονάδες αποθήκευσης προσαρμόζονται πολύ ευκολότερα στις ανάγκες σας, για έναν απλό λόγο: έρχονται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Ακόμη και μετά την κράτηση, αν ο χρήστης διαπιστώσει ότι ο χώρος που νοίκιασε είναι πολύ μεγάλος ή μικρός, μπορεί εύκολα να αλλάξει μονάδα αποθήκευσης, εξοικονομώντας χρήματα.

Σε μια γενική αποθήκη, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα: τις περισσότερες φορές, η συμφωνία είναι «ή όλη, ή τίποτα», και δεν αναγνωρίζονται λάθη στους υπολογισμούς αν πέσουν οι υπογραφές.

Αντίστοιχα δύσκολη είναι και η όποια αλλαγή στη χρονική διάρκεια της χρήση του χώρου. Λόγω του χώρου και των εξόδων που περιλαμβάνονται, οι ιδιοκτήτες των γενικών αποθηκών προτιμούν τα μακροπρόθεσμα συμβόλαια – αν δεχτούν κάτι βραχυπρόθεσμο, συνήθως κοστίζει ακριβά για τον ενοικιαστή, πολύ απλά γιατί δεν αξιοποιούν το σύνολο του χώρου.

Στις προσωπικές μονάδες αποθήκευσης, εσείς αποφασίζετε πόσο θα κρατήσετε την κάθε μονάδα, δίχως να επηρεάζεται η χρέωση.

  • Πρόσβαση Κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο

Μια γενική αποθήκη είναι συνήθως ανοιχτή τις εργάσιμες μέρες και ώρες, περιορίζοντας έτσι τη δυνατότητα του ιδιοκτήτη να πάρει κάτι ή να αφήσει κάτι στα πράγματά του.

Στην Columbia Worldwide Movers, σας παρέχουμε πλήρη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, οποτεδήποτε το θελήσετε!

  • Απόλυτη Ιδιωτικότητα

Σε μια γενική αποθήκη, οποιοσδήποτε μπορεί να δει τι αποθηκεύετε. Σε μας, τα πράγματά σας είναι δική σας υπόθεση. ΚΑΝΕΙΣ άλλος εκτός από σας δεν θα έχει πρόσβαση στην προσωπική σας μονάδα αποθήκευσης· μόνο εσείς.

  • Ασυναγώνιστη Ασφάλεια

Μια γενική αποθήκη είναι ενιαίος χώρος: μόλις παραβιαστεί, ο εισβολέας έχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό του.

Στις δικές μας εγκαταστάσεις, εκτός από το προσωπικό ασφαλείας, την φυλασσόμενη κεντρική είσοδο, το σύστημα συναγερμού και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ο διαρρήκτης θα πρέπει να βρει τρόπο να παραβιάσει κάθε αποθηκευτική μονάδα ξεχωριστά.

Και δεν είναι μόνο ο κίνδυνος διάρρηξης: ανιχνευτές καπνού και άλλων επικίνδυνων αερίων, συστήματα πυρόσβεσης και άλλα μέτρα ασφαλείας διασφαλίζουν ότι τα πράγματά σας θα παραμείνουν στην κατάσταση στην οποία τα αποθηκεύσατε.

Επιλέξτε την Columbia Worldwide Movers 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και μάθετε περισσότερο για τις υπηρεσίες μας και σύντομα θα διαπιστώσετε γιατί υπερέχουν από οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει μια γενική αποθήκη.

Επιλέξτε την αποθηκευτική μονάδα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα, εδώ!

Comments for this post are closed.